RESERVES

Activitats

mateua dive

Una de les major riqueses de la Costa Brava és el seu fons mari, et convidem a gaudir d’una experiència única, capbussar-te amb MATEUA DIVE a la meravellosa costa del Montgrí on podràs contemplar la seva riquesa aquàtica i els seus racons naturals, tenim activitats per a tots els nivells, batejos per a iniciar-se, snorkel amb família o cursets per a ser grans submarinistes.

Per fer-te la teva estada més agradable et passem a recollir per l’hotel  el dia de la teva activitat, no dubtis en descobrir un nou món sota l’aigua.

Si estàs interessat en rebre’n més informació pots entrar a la web: www.mateuadive.com

creuers mare nostrum

A bord dels nostres vaixells podran visitar els principals parcs naturals de la Costa Brava: el Cap de Creus i les Illes Medes, amb el catamarà de visió submarina. També podran descobrir les coves, cales i racons de la zona. Fer un bany en aquestes aigües cristal·lines. Realitzar activitats com snorkeling, pesca… Visitar l’emblemàtic poble de Cadaqués. A part de les rutes en línia regular, oferim també l’opció de lloguer de vaixells.

si estan interessats en rebre’n més informació, poden entrar a la web: www.creuers-marenostrum.com

ION Club Golf de Roses

Si durant les seves vacances vol practicar algun esport aquàtic, li recomanem el ION CLUB Golf de Roses. És a 10 minuts amb cotxe de l’hotel l’Escala Centre, al costat de sant Marti d’Empúries. S’hi fan classes de Windsurf, Kitesurf i Stand up paddle, ja sigui de manera individual o en grup i per tota mena d’edats i nivells. El material es pot llogar allà mateix, sempre s’utilitza l’última gamma de Fanatic, DUOTONE.

Si està interessat a rebre més informació pot entrar a la web www.ionclubgolfderoses.com